søndag 5. oktober 2008

Long time, no see

Mye har skjedd siden sist, men det som er verdt å skrive om er nok treningsleiren i Polen. Onsdag etter turneringen hjemme reiste vi hjemme fra før soloppgang for å rekke første treningskamp mot et profflag i toppen av polsk 1.divisjon fra den lille byen Swidnik ikke langt ifra Lublin. Etter lang reise, lite mat og kort oppvarming ble det tap 3-0.

Dagen derpå fikk vi et av Hitlers store prosjekter, nemlig konsentrasjonsleiren Majdanek som var planlagt til å bli Polens nest største med en kapasitet på 250 000 fanger. Ikke en optimal oppladning til kamp, men likevell viktig å med seg.
Kamp to var vesentlig mye bedre og vi presset de samme polakken som dagen før hadde knust oss. Vi viste en real motstand, noe som endte med et 5. sett, desverre med 17-15 i vår disfavør. Det står litt om dette på klubbens hjemmeside her

Del to av treningsleiren bestod i en god gammeldags helgturnering ikke ulikt noe jeg mange ganger tidligere har opplevd hjemme i Norge. Forskjellen var nok nivået. Ingen profflag denne gangen, men store ballsikre polakker var det likevell. Etter fire kamper (17 sett) før finalen kjentes det på kroppen at det kanskje kunne vært deilig med litt flere spillere i troppen en de 9 av oss. Finalen var en kamp mot reell motstand på nivå med Skandinavisk elite. 3-1 og turneringsseier i lomma kjentes ikke feil, men kroppen var ikke helt fornøyd med behandlingen. Det tok litt tid før det kjentes OK igjen; ikke det at å fly hjelper stort på heller.

bildet er fra kirken vi spilte tredje (ikkke overnevnte) treningskamp i. Seier 3-2 mot Mos Wola

Ingen kommentarer: