mandag 23. november 2009

3-0 stort sett fra benken

Holte borte, 19, 19, 7 og takk for kaffe; kort oppsummert. Noen som sa kombinasjoner og Jordan Hove med angrepspoeng på kanten?

Sjæl fikk jeg starte, fire touch og utbytte på 10-10. Det har blitt sagt at krav om å prestere skal være stort, selvom vi møter motstadere fra den nedre del av tabellen. Så fikk jeg smake litt på det. Veldig sundt(!) og jeg tror den kommende uka blir prega av beinhard innsats fra samtlige, for å få spille storkampen mot Middelfart i morgen og igjen i semifinalen i cupen 18.desember.

Etter oss spilte  Fortuna (damelaget fra Odense) mot serieleder i eliteserien, Holte. Tap 1-3 på tross av ihuga heiing fra Marienlystgutta, så de blir på andreplass.

Ellers er det samme gamle tralten med skole, trening, soving til langt ut på formidagen og repeat. Ses til våren når vi våkner igjen ;p
http://www.youtube.com/watch?v=Bbi7I1gPcxw

Går en del i norsk musikk om dagen. Tror jeg er litt lei av å snakke, høre og skrive dansk og engelsk og savner skjebergdialekta så tar til takke med Klovner, Diaz, Ravi (ja, Ravi, ja), Cracklab mf.
http://www.youtube.com/watch?v=nEeBkbs7wQo&feature=PlayList&p=63C9BFD2F18E1D76&playnext=1&playnext_from=PL&index=59&shuffle=29

Ingen kommentarer: