tirsdag 9. mars 2010

Serien så godt som over

og hva har vi lært?

Gentofte kan slå oss 3-2 i cupefinalen etter å ha tapt 25-13 men presterer 0-3 0-3 på hjemmebane med 10-25 som værste.
Aalborg er seriens 4.beste lag og klare for semi IGJEN.

Søes 0.lov:
Ha aldri svarte sokker til trening. Det bringer stor ulykke og nærmest garanterer at noen blir skadet. Vi ungår dete ved klekkelige bøter og at mange av oss har ekstra par sokker med til trening dersom noen skulle drite seg og ha feil par sokker med.

Det er gjennomført dommerkurs hvor §7 sier: "Tolkning av reglene skal endres når stillingen er 12-12 eller mer i 5.sett. Herfra skal det føres en ny linje, fortrinnsvis en som ingen andre en dommerparet forstår. Dette for at spillerne aldri skal tro det er de der spiller, men at dommere alltid har fullmakt over hvem som vinner tette oppgjør" Og §9 "Det er etterfølgende alltid tillat å le av situasjonen og kommentere "jeg lavede stadig færre fejl end spillerne i dag. Høhø!""


春 betyr "vår" og, er ikke tilfeldig, tegning av et hus med snø på. I skrivende stund sitter jeg på uni kalendern sier 8. mars, men det er bare fordi noen har glemt å krysse av en dag. Jeg ser ut på rimfrosne bare trær som, i likhet med meg, ikke gidder å gjøre en dritt og bare venter på at sole skal begynne å varme.

Facebook er djevlens verk. 

Landslaget er fraværente. Enkelte har foreslått at NVBF skifter navn til R.I.P volleyball med BUU (bredde uprofft og undergang) som hovedgeskjeft.


Å skrive bachelorprojekt er en fulltidsjobb som burde gi langt mer enn 15 ECTS (poeng for et kvart år). Og at impedansspektroskopi er lettere enn elektron paramagnetisk resonans spektroskopi når man undersøker breakdown på dielektrisk aktiverte polymer aktuatorer. 

"The Boneyard" også kjent som Marienlystcenteret er fryktet av samtlige volleyballspillere og bør betredes med ekstrem forsiktighet.




Ingen kommentarer: