lørdag 30. juli 2011

Godt igang. Nå også med opplegger

Så er Kåre og Ørjan på plass og vi endret treningsplanen litt i dag. Det betyr en enkelt balløkt på tre timer+ med en del angrep (har vært uten opplegger hittil, da Jonas er i Israel og spiller U20 EM i beach http://kvalentvinde.blogspot.com/ ).

Leiren er altså forberedelse til Universiaden i Shenzhen, Kina. Dette er OL for studenter under 28 år, og verdens nest største idrettsarrangement med ca 8500-9000 utøvere . Universiaden arrangeres hver 2.år og altså i Kina denne gang. Vår organisator er Norges Studentidrettforbund og fra Norge reiser 66 utøvere og blant de minst to sarpinger; også Knut Syversen (sleggekast) som jeg kjenner fra min tid som friidrettsutøver i FIL Borg
Avreise 7.aug, retur 25.aug.

En liten video på slutten her


Kallenavn hittil:
Joakim: Octopus, IKEA-table

2 kommentarer:

Anonym sa...

Thank You for being the member of this website. Please allow me to have the opportunity to express my satisfaction with HostGator web hosting. They have professional and fast support and they also offering some [url=http://tinyurl.com/gatorcoupon ]HostGator discount coupons[/url].

I love HostGator hosting, you will too.

http://www.rnikan.gigfa.com/forums/index.php?action=profile;u=16440

Daniel Larsen sa...

I motsetning til mange land med progressive sportsvitenskap / gen, som Kina, Australia, etc. Vi, i Norge, har ikke et utvalg av barn basert på gener. På samme tid, i et land med en befolkning på 5 millioner mennesker, et uoverkommelig antall olympiske mestere og verdensmestere - spesielt i vintersport.
Jeg leser statistikk at 4,5 millioner av 5 millioner mennesker regelmessig går inn for sport! Bare tenk på denne figuren og prosenten!
Derfor er jeg ikke overrasket over at gutta mr play og vinner. Hvis strategien fungerer annerledes, ser de etter en annen.