søndag 7. oktober 2007

Oppdatering

Eneste grunn til dårlig oppdatering er at vi har tapt de to siste kampene, og jeg hater å tape og hater enda mer å snakke/skrive om det…

Forrige helg tapte vi, overraskende for mange, 3-0 mot Middelfart på hjemmebane. Et lag vi slo 3-1 for bare en uke tidligere. Vi ble servet av banen i første sett og taper de avgjørende ballene i angrep i andre sett.

Fokus var serve/mottak nærmes hele uken frem mot fredagens kamp mot SK Aarhus Volley på bortebane. Kort sagt taper vi kampen 3-2 (24-26, 25-23, 25-23, 25-27 og 15-13 (5-8)) Vi har matchball i 4. sett og i siste sett har bytter vi side med 8-5 ledelse, noe som viser at vi ikke har evnen til å vinne de siste nervepirrende ballvekslingene.

Ellers å fortelle om serien er det at vi ikke får poeng for å tape 3-2, som i Norge. Seriespillet med kun syv lag spilles med et grunn spill hvor vi møter alle leg tre ganger. Deretter spiller de fire best rangerte semifinaler og finale om seriegullet. Marienlyst er regnet som klare favoritter og har stertet serien med to solide seiere. Det er også fire andre lag som foreløpig regnes som semifinalekandidater. Det er altså ett av disse lagene som ender som ”svarteper”. Det blir nok også avgjørende hvem som ender som 3 og 4 etter som nr.4 møter Marienlyst i semi, mens det er likegyldig om man blir nr.2 eller 3. For meg personlig er målet å klare topp 3 etter endt grunnspill. I pokalturnringen (cupen) møter vi altså Marienlyst i neste kamp (kvartfinale), noe som kanskje blir årets mest avgjørende kamp…(?)

Ingen kommentarer: