mandag 26. januar 2009

Serieledning, ny dia og klart for nordisk mesterskap (NCC)

Etter söndagens 3-1 borte mot Habo (kampomtale) beholder vi serieledningen tre poeng over Hylte, som vi slo 3-1 på bortebane 18. januar. Det ble ikke spill fra start for nordmennene, men både jeg og Torgeir kom inn i förste sett og jeg fikk spille kampen ut og er veldig fornöyd med å kunne bidra på banen igjen etter fire kamper på benken.

En som ikke fikk spille er vår nyvervede diagonal, Canadieren Jeremy King (se profilen hos BringitUSA) som ikke har papirene i orden för en gang denne uken. Etter å ha brukt Jimmie (som spiller kant på det svenske landslaget) mye på diagonal og spilt tidvis med tre midtspillere på banen har vi nå muligheten til å spille mer ordinär volleyball med den vensterhendte 27åringen på diagonalen. Kanskje alerede på fredag...?

Fredag starter nemlig det hele som skal väre en kamp om retten til å kalle seg selv "Nordens beste volleyballag". Fra nord ankommer Nyborg som eneste norske lag med en sterk tabelltopp hjemmefra. Fra vest vil Middelfart og Marienlyst atter få avgjöre hvem som er best. Sist vant Middelfart 3-1 (25-21, 22-25, 19-25 og 25-21) imens Marienlyst leder den danske elitedision.
Det hele skal skje i Falkenberg forran sveriges beste publikum med gjennomsnittlig 381 tilskuere i Igloen

Kampskjema finner du her.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeremy King har faktisk spille i Middelfart for et par sæsoner siden :-)

Unknown sa...

Ja. Og jeg har haft mulighed for at spille forsvar imod hans angreb, da jeg spillede for Holte det år han var i rækken.

Jeg glæder mig til at se om det stadigt er de samme slagretninger der er gældende...

Olafsen

Anonym sa...

King är King