søndag 5. april 2009

F1/5

Først er jeg litt skuffet over kun 600 pers på årets så langt største kamp. Resten er gladnyheter:
91% positive og 63% perfekt mottak på Falkenbergs side. Blokkampen vinner vi 10-2, servess 6-0 og kampen 3-0 (19, 18, 10), ja 10! Eid.

Kampens spillere:
Nicklas Carlsson (FVBK)
Nicholas Ptaschinski (ÖVK)
Antall norske Falkenbergspillere på banen: 0

Stats
FVBK skriver en kort recap av kampen:
"-Att vinna var viktigt och det glädjs vi över nu men redan i morgon är det dags att blicka framåt säger Anders Håkansson, lagledare i Falkenberg. Det blev stora siffror idag och det beror på att våra killar spelade smart och snålt medans gästerna ÖVK var stressade idag. Vi hade bra servtryck och det var en av nycklarna till segern i dag avslutar Anders.

-Vi skall inte bli övermodiga nu, vi spelar bra men ÖVK har säkert ett bättre spel att visa upp redan på onsdag varnar Ismo Peltoarvo i hemmalaget."


Hallands Nyheter skriver også

Før kampen skrev de litt om ÖVK og Birger Matre

Igjen kan jeg vise til Martin Olafsens (ÖVK-treneren) blogg.


På onsdag er det klart for bortekamp, og jeg regner med at skåningene stiller litt bedre rustet til kamp og gir noe tøffere motstand, men presterer vi som i dag skal det bli vanskelig å slå oss.
Hvis du ikke har planer om å kjøre ned eller sitte på men supporterbussen kan du kan følge kampen på nettet tilsvarende norske poenliga på hotline





I DANMARK vant Aalborg i går 3-1 over Gentofte og er klare for finale etter 2-1 i kamper. Moro!!! volleyball.dk. I finalen møter de Marienlyst som vant sin tredje semifinale 3-1 over Middelfart men 6 poeng sammenlagt (22-25, 26-24, 25-22, 25-23)

Til de som husker å ha killblokka Marcus Nilsson i vinter kan jeg fortelle at hans lag tapte Champions League-finalen hvor Nilsson fikk 47 legg og ble beste poengplukker for sitt lag.
Iraklis Thessaloniki (GRE) - Trentino Volley (ITA) 1-3 (12-25, 25-21, 24-26, 22-25)

Ingen kommentarer: