lørdag 30. januar 2010

Sollet ned med et brak

En lang dag som startet med tidlig frokost før et taktikmøte etterfulgt av PS3-spill og trening kl 13 fikk vi se Falkenberg knekke for Mizunos taktiske manøvre. En svensk GPmester med minus i sans for humor fikk regelrett en leksjon i volleyballtaktik og tapte de to første settene rimelig greit. I tredje sett misser Middelfart en på en matchball (hvis jeg ikke husker feil) og må gjennom flere sett før de i femte sett snur 4-7 til 15-9 (igjen med forbehold for svikt i undertegnendes hukommelse). Etter å ha startet med Tholse på kant og Torgeir i mitten skiftes gamle krefter inn i form av en Johan Andersson på come-back-tur -Dalen ut og Tholse som ifjor i mitten.

Så var det Marienlyst mot vertene Sollentuna
Med Yngerskog fortsatt ute med diverse var jobben noe lettere enn den kunne vært, men Solletmaskinen perfekt fint i ett sett og vi maktet verken lage påoeng selv eller stoppe Sollets angrep. I andre sett fant vi ut av at det nok var lettest å flytte blokken dit hvor angrepene kom og Sollentunas ene kantspiller og halve mittspiller fikk smake centerblokkere på 208 og 205. Bare Diego på dia kom forbi, men kun i 2. Med så få utveier fikk Egan, som ellers er en meget god legger, en tøff jobb og Sollet fikk bank.

3-1 til Marinelyst og tinge ser lysere ut enn de gjorde på søndag.
Sollentuna - Marienlyst   1 - 3  (25-21, 18-25, 17-25, 14-25)

Selv startet jeg på benken men kom inn mittveis i første sett og spilte resten av kampen som en typsik mottaksspillende kant, men likevell med kun få, men gode mottak og mange 0-angrep i transaksjon. Rimelig fornøyd, men kunne vært en god ide å få tatt noen poeng i ny og ne også.
Dagens man: Flemmin Olufsen med 22p hvorav 6 killblokk.

Fyens Stiftstidende følger oss og her er første artikkel fra i går


Har hørs at det selger å vise hud, men dårlig med det så dere får nøe dere med some ass

Bilder kommer senere her: picasaweb.google.com/larsenvolleyball

I morgen venter Falkenberg og jeg forventer en motstander som vil gjøre seg veldig vanskelig å slå men en Ryan Sweitzer i noe bedre form enn i dag.

Ingen kommentarer: