lørdag 29. mars 2008

Første oppgjør

Hallen var fyldt av volleyballspillere, venner, kjente studiekamerater, familie og andre. Lysshow og ølsalg ga de rundt 300 oppmøtte liv som både vi og Middelfart fikk føle på kroppen. En vanvittig god ramme rundt den sene lørdagskampen skulle gi begge lag det lille ekstra adrenalinskuddet som ga en vanvittig velspilt kamp fra begge sider.

Etter syv strake seire inkludert seier mot Middelfart på hjemmebane var det en god følelse i laget, med god vinnerkultur. Allikevel fikk vi en ikke veldig god start på kampen med tre fire enkle feil og tabber som ga Middelfart et lite forsprang som vi var veldig nære ved å hente inn. Andre sett starter på en ganske annen måte hvor vi etter nærmest feilfritt spill når 17-11. Men det holder ikke inn. Servefeil på to settballer og tre nettfeil på fem ballvekslinger frarøvte oss settseieren. Tredje sett startet like bra med 4-0, en ledelse vi holdt lenge. Ikke lenge nok! Vi hadde store problemer med å sette eget angrep og Middelfarts diagonal fikk fortsette å slå over vår (inkludert min egen) blokk og ned i udekket område.
En kort beskrivelse av spillet kan oppsummeres som "servernes kamp" Begge lag slet mot store blokker og godt forsvarsspill på utallige softblocks.

Tirsdag spilles andre av ter kamper på bortebane. I dag er det lov med surmuling og følelsen av å feile. I morgen skal vi forberede oss til enda en tøff kamp, hvor publikum nok ikke vil være like støttende som i dagens kamp.

link

Gentofte slo overraskende Marienlyst 3-2 i første kamp i København

Ingen kommentarer: