onsdag 18. august 2010

Bochi bochi

I går kveld ble vi invitert ut på tradisjonell japansk middag med spillerne, erneringsfysiolog og statistiker. Her forventes det kanskje sushi? Men nei...

ca 10 småretter av alle slag inkludert tunfisk med hvitløk, rå laks, tørket blekksprut, fuglelever og soyabønner med ost var blant godbitene. Selvfølgelig skulle alt smakes! Det rare var at det som hørtes værst ut faktisk smakte godt, mens de mer nøytrale tingene smakte.... noe som bør skylles ned med sake.
Bilder kommer nok!

I dag igjen hadde vi morgentrening med mottak og styrketrening. Ganske så ordinært. Senere kamp mot Chuo og Tsukubas universitetslag. Fikk lovv til å spille relativt mye og veldig fornøyd med dagens innstats. Vi gjør det alle sammen litt bedre dag for dag. Kipern at Sigurd har fått en feber som gjør det vanskelig å prestere.

Etter andre trening i dag tok jeg toget og t-banen tilbake til Toru. Vi bestemte oss for å besøke en av hans venner som er fysioterapaut. Her fikk jeg teste noe jeg har hørt mye om men aldri sett. Et trykkammer. 1,3 atm (hvilket tilsvarer trykket ca 5-6 meter under vann) i 40 minutter og skikkelig propper i øra. Vet ikke om det gir noen effekt men uansett kult å ha prøvd.


I morgen flytter jeg inn på hotellet så siste natten i tempelet her nå.

Ingen kommentarer: