fredag 20. august 2010

"Please stand clear of the closing door"

Ja, denne har vi hørt noen ganger. Det er heisen som vi må ta opp og ned hver gang vi går ut av rommene.

De siste dagene har Sigurd slitt med sykdom, men er frisk igjen. Ikke så optimalt. Vi har de siste dagene spillt to kamper mot University Tsukuba. Dette laget spilte Mizuno en gang på. Vi spilte idag mot det beste universitetslaget i Japan.(husker ikke navnet) Det er virkelig annerledes å spille mot slike lag. Jubler hele tiden, og er vanskelige å spille mot.

Spillestilen i Japan er veldig forskjellig fra Norge og Skandinavia. Utfordringen her er ikke å slå forbi blokka, men man må vinne over forsvarsspillerne. Forsvar og mottak er av et helt annet kaliber enn hva man møter hjemme.

Vell, vi har det veldig bra i Japan og koser oss stort. Til nå har det vært et utrolig lærerikt opphold som har vært spesielt. Joakim og Jon lærte tidlig å spise med pinner, men nå har også Sigurd lært seg!! Utrolig nok! Så nå er alle glade og fornøyde.

Ellers så kan det nevnes at Fukuzawa har vært med laget dei siste dagane. Det er spesielt å sitte i samme garderobe som ham før og etter trening. Det blir en bra fortsettelse av oppholdet. Vi gleder oss videre!

Sayonara
"Siggé"

Ingen kommentarer: